به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، رئیس و تعدادی از کارکنان حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان خوزستان با حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان دیدار کردند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد امام جمعه اهواز در این دیدار، درخصوص حجاب در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی اظهار داشت: حجاب در مرحله اول حفاظت و حراست خود شخص است و ذهن را برابر هر تهدیدها حفظ می کند.
وی به مسأله زن و حجاب اشاره کرد و گفت: برخی ها تبلیغ می کنند که دین مبین اسلام مخالف حضور زن در جامعه است، در صورتی که در کتب مختلف و مبانی دین به صورت کامل به این مساله پرداخته شد و شاهد تعریف جایگاه وسیعی برای آنها هستیم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان، با تأکید براینکه حفاظت و حراست در دادگستری از جایگاه بالایی برخوردار و نقش آن جامع است، خاطرنشان کرد: باید مراقب باشیم که وقتی انسان در پیشگاه خداوند متعال قرار می گیرد، شهادت می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد بیان کرد: در داستان جنگ ۱۲ روزه دشمنان سناریوهایی را تعریف کرده بودند، اما از پشتیبانی خداوند متعال و امام زمان(عج) و حضور ملت ایران در صحنه غافل بودند و ضربه اصلی را در کنار اقتدار نظامی، از این مسأله دیدند.
امام جمعه اهواز عنوان کرد: اگر به خداباوری در ابعاد فردی و اجتماعی دست پیدا کنیم، زندگی انسان در جهت های مختلف آباد می شود.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، بر ضرورت ایجاد مشوق هایی نسبت به ازدواج و فرزندآوری در دادگستری استان خوزستان تأکید کرد.
انتهای پیام. /










نظر شما